Tehnički pregled RAMS je agencija koja se već godinama uspešno bavi uslugama u oblasti registracije vozila u Beogradu o čemu svedoče stotine zadovoljnih klijenata.

Kod nas možete obaviti sve radnje vezane za registraciju vaših vozila, od tehničkog pregleda, kupovine polise obaveznog osiguranja, plaćanja taksi, izdavanje registracione nalepnice bez odlaska u mupu, itd.

Vašu registracionu nalepnicu izdajemo kod nas, na licu mesta, bez odlaska u MUP i čekanja u redovima, za samo 10 minuta.

Putem jednostavnog poziva na naše brojeve telefona dobićete sve potrebne informacije u vezi sa registracijom Vašeg vozila.

Tehnički pregled R.A.M.S. DOO počeo je sa radom decembra 2013 godine. Kod nas možete proveriti ispravnost vozila i izvršiti kompletnu registraciju istog po principu SVE NA JEDNOM MESTU. Tehnički pregled je ovlašćen za izdavanje registracione nalepnice bez odlaska u MUP. Posedujemo i šalter pošte gde se mogu izvršiti sve uplate vezane za registraciju bez čekanja u redovima.

Na adresi Bulevar kralja Aleksandra 379 dočekaće Vas stručno i ljubazno osoblje RAMS-a koje će izvršiti tehnički pregled vozila, pripremiti kompletnu dokumentaciju i izdati registracionu nalepnicu. Za TAXI vozila odobravamo posebne pogodnosti!

GENERALI Osiguranje

amss osiguranje

Tehnički pregled

tehnicki pregled rams

Registracija vozila R.A.M.S.

tehnicki pregled rams