NAŠE USLUGE

REGISTRACIJA VOZILA

Registracija vozila može se platiti na 9. mesečnih rata bez kamate čekovima gradjana i na 12. rata putem admnistrativne zabrane. Registracija vozila se obavlja u poslovnicama agencije RAMS koje se nalazi na adresi Kružni put 138 u Leštanima nedaleko od autoputa Beograd – Niš. Kod nas možete uraditi tehnički pregled i dobiti registarsku nalepnicu bez odlaska u MUP. Sve završavate za pet minuta bez čekanja u redovima.

Ko mora i zašto da radi tehnički pregled vozila?

Tehnički pregled R.A.M.S. d.o.o. pruža usluge registracije, osiguranja i  prenosa vlasništva vozila. Ljubazno osoblje stoji vam na raspolaganju da u svakom trenutku pruži adekvatnu i pravovremenu uslugu. Tehnički pregled R.A.M.S. nudi mogućnost uplate svih taksi i prikupljanja potrebne dokumentacije za registraciju vozila u bilo kom registarskom području. Izdajemo probne tablice za prevoz vozila do odredišta. Ukoliko se odlučite da nam poklonite poverenje i koristite naše usluge, pripremili smo za vas i poklon iznenađenja!

NAČIN PLAĆANJA

Naše usluge kao i troškove registracije i osiguranja vozila, možete platiti gotovinski ili na rate, čekovima građana ili putem administrativne zabrane. Plaćanjem preko platnog spiska, tj. putem administrativne zabrane, ostvarujete sledeće pogodnosti:

  • Administrativnom zabranom do 12 rata
  • Čekovima gradana na licu mesta do 9 rata bez kamate
  • Platnim karticama Banca Intesa do 6 rata bez kamate

Kontaktirajte nas ukoliko želite da zaposleni vaše firme koriste ove pogodnosti. Biće nam zadovoljstvo da postanete stalni korisnik R.A.M.S. usluga.

Proverite u čemu smo najbolji u gradu?

Registracija je jedna od stavki kojom se tehnički pregledi RAMS godinama bavi, što Vam daje sigurnost i garanciju da kod registracije i tehničkog pregleda propusta neće biti. Najbolji način da registrujete vozilo, izbegnete gužvu, uštedite svoje vreme, a da pritom budete sigurni da će Vam sve biti završeno kao da ste to sami radili, jeste da kontaktirate naš tehnički pregled i registracija vozila RAMS.

Šta je potrebno od dokumentacije za registraciju vozila:

Svaka registracija vozila zahteva odredjena dokumetna koju trebate Vi da obezbedite. Dokumenta se razlikuju za fizička i pravna lica.

Fizička lica

Pravna lica